Aki segít Önnek

Podani Krisztina vagyok, amennyiben bizalmával megtisztel, én leszek az, aki végig vezetem Önt a Grief Recovery módszer® lépésein Békéscsabán, vagy Szegeden.

Grief Recovery specialista® és okleveles pszichológus vagyok, így munkám során alkalmazom a pszichológia tudomány eredményeit. Szüleim gyermekkorom óta úgy neveltek, hogy a segítség az egyik legfontosabb emberi erény. Azt is megtanultam, hogy a legszebb dolog, amit embertársainkkal tehetünk, az az, ha egy őszinte mosolyt varázsolunk az arcukra.

Azért tanultam eddigi életemben, hogy munkám során ezt a két irányt egyesíthessem, és úgy segítsek embertásaimon, hogy mosollyá alakítom életük talán legnagyobb fájdalmának könnyeit.

Sokat hallottam és tanultam a világhírű Grief Recovery módszer® eredményeiről, és tudatosan készültem az angol nyelvű képzés elvégzésére. Boldogság számomra, hogy Grief Recovery specialistává® válhattam, így egyike lehetek annak a 35 embernek, aki Magyarországon a Grief Recovery módszert® alkalmazhatja.

Amit nyújtani tudok, az az, hogy minden tudásommal és kedvességemmel, teljes mértékben Önre és a fájdalmára koncentrálva végig vezetem Önt a 7 hetes módszeren, segítek abban, hogy tovább tudjon lépni, és újra tudja építeni az életet egy tragédia után.

Ha Ön élete legnagyobb fájdalmának részleteit készül megosztani velem, a kulcsfontosságú bizalom elnyerése szempontjából fontosnak tartom, hogy tudja, milyen embernek tartanak engem azok, akik már megismertek:

  • „Kriszti az egyik legnagyobb szívű, legkedvesebb ember, akivel valaha találkoztam.”
  • „Elképesztően pozitív kisugárzású, nagyon-nagyon kedves”
  • „Egy színfolt a mai megfásult, szomorú világban, hiszen amíg mások nem látnak túl a napi problémáikon addig Kriszti képes minden napját élettel és örömmel megtölteni és ez a belülről jövő energia Krisztiben a legjobb példa rá, hogy a saját boldogságunk kulcsa mi magunk vagyunk.”
  • „Krisztina nagyon kedves, árad belőle a nyugalom és a pozitív energia”

Bízzon bennem, segítek Önnek is! Nyílt szívvel, kedvességgel, empátiával várom Önt!