Kinek ajánlom?

Mindazok számára ajánlom a párkapcsolat-fejlesztést, akik azon gondolkodnak, hogy párterápia segítségével mentik meg zátonyra futott párkapcsolatukat és/vagy harmonikus hétköznapok fenntarthatóságára vágynak.

A párkapcsolat-fejlesztési módszer pároknak lett kifejlesztve. Kizárólag akkor alkalmazható, ha  a pár mindkét tagja aktívan részt vesz a cselekvésprogramban. A módszer sikere szempontjából nem lényeges sem pár tagjainak életkora, sem az együtt töltött idő hossza.

Ajánlom mindazoknak, akik egy teljes életet szeretnének leélni szívük választottjával. A párkapcsolat-fejlesztési módszert jellemzően a kapcsolat két különböző életciklusában alkalmazhatjuk:

  1. A párkapcsolat korai, de az udvarlási fázis utáni szakaszában a „beleszürkülés” és/vagy a kapcsolati krízis megelőzésére. (részletesen ITT)
  2. krízisbe került kapcsolat megmentésére. (részletesen ITT)

Mi más lenne a célunk egy komoly párkapcsolat kezdetén, minthogy hosszú éveken keresztül boldogan éljünk szívünk választottjával?

Sokan úgy gondolják, hogy a mai modern embereknek nincs esélyük arra, hogy nagyszüleink, dédszüleink példáját követve 40, 50, 60 évig boldog házasságban éljenek. De van! Csak tudomásul kell venni, hogy a világ extrém módon átalakult. Ez esetben pedig az átalakult világ peremfeltételeihez kell igazítanunk a cselekvéseinket. Egészen konkrétan arra kell reagálnunk hogy a modern kor (különösen a digitalizáció) tudományosan bizonyított, ám rendkívül sajnálatos módon az emberi kapcsolatok elszürkülésével jár együtt.

Napjainkban a személyes interakciók háttérbe szorulnak, a kommunikációs csatornák és eszközök megváltoznak, az emberek egyre kevesebbet kommunikálnak egymással személyesen, és kevésbé figyelnek oda egymásra.

Pedig a harmonikus kapcsolat a mai felgyorsult, átalakult világunkban is elérhető, de sokkal tudatosabb lépésekre van szükség, mint régen: fontossá válik a párkapcsolat fejlesztése, mely nem csupán párkapcsolati krízis megoldásra alkalmas, hanem arra is, hogy megelőzze vele a komoly veszekedéseket, és harmonikus hétköznapokat eredményezzen.